Medición de fluoruro en alimentos e influencia del tipo de cocción en el contenido de fluoruro
DSpace/Manakin Repository
DSpace Home
→
Facultad de Ciencias Médicas
→
FCM - Centro Universitario de Estudios Medioambientales (CUEM)
→
(CUEM) Informe de Investigación
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Medición de fluoruro en alimentos e influencia del tipo de cocción en el contenido de fluoruro
Casagrande, María Victoria
URI:
http://hdl.handle.net/2133/20825
Date:
2021-05-31
Description:
Proyecto sobre estudio del efecto del tipo de preparación de alimentos y su contenido de fluoruro
Show full item record
Files in this item
Name:
seminarioCuem31-5 ...
Size:
163.0Mb
Format:
Unknown
Description:
Seminario sobre ...
View/
Open
Name:
2021-31-5- fluoru ...
Size:
29.05Kb
Format:
PDF
View/
Open
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
This item appears in the following Collection(s)
(CUEM) Informe de Investigación
(CUEM) Material Didáctico
Except where otherwise noted, this item's license is described as openAccess
My Account
Login
Register
Help
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects